O nama

Ovlašteni PENETRON distributer u Hrvatskoj

Tvrtka Penetra je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano 2019 godine.

Osnovne djelatnosti tvrtke su distribucija, marketing i tehnička podrška kupcima od kojih se ističe zastupanje stranih kompanija s naprednim tehnologijama u građevinskoj industriji.

O nama

Tvrtka PENETRON

Osnovan kasnih 1970-ih, PENETRON je razvio proizvode i aditive za hidroizolaciju betona kako bi stvorio optimalnu tehnologiju rastućih kristala. Danas se PENETRON sustav prodaje širom svijeta u više od 105 zemalja putem kvalificiranih aplikatora i distributera.

Znanje i iskustvo stečeno u proteklih 40 godina omogućili su PENETRON-u da ponudi široki spektar konkretnih rješenja, uključujući hidroizolaciju na bazi rastućih kristala, brtve radnih spojeva i tekuća brtvila . Sustav PENETRON dokazano je učinkovit na brojnim velikim projektima širom svijeta. Tehnička izvrsnost proizvoda, obrazovan i pouzdan tim ljudi učinili su tvrtku vodećom u svijetu.

"Nastojimo dosljedno pružati proizvode najviše kvalitete i potreban sustav podrške kako bismo osigurali uspjeh projekata naših kupaca - bilo gdje u svijetu."

- Robert Revera, predsjednik i glavni izvršni direktor

OBVEZA KVALITETE
PENETRON proizvodi se proizvode i kontinuirano optimiziraju u našem razvojnom centru i proizvodnom pogonu u SAD-u. Svi naši objekti su certificirani prema ISO 9001 i ISO14001, a poduprte su našim jamstvom za proizvodnju proizvoda PENETRON. Naša predanost kvaliteti nije ograničena na naše proizvode, već uključuje i naše timove za tehničku podršku širom svijeta.

PENETRON RJEŠENJA:
„Tehnologija rastućih kristala za izdržljive betonske strukture“

Ovaj katalog dostupan je na drugim jezicima; kontaktirajte nas za više informacija.

Društvene obveze

DOBRO KORPORATIVNO DRŽAVLJANSTVO POČINJE KOD KUĆE

Kao odgovorni poslodavac i proizvođač, naše aktivnosti sponzoriranja usmjerene su na korisne doprinose društvu i okolišu. PENETRON je predan izgradnji globalnih i lokalnih odnosa.

Zaposlenici PENETRON-a se potiču da se uključe u svoje zajednice u različite projekte. Tvrtka podržava društveni angažman na lokalnoj razini kroz fleksibilno radno vrijeme i slobodno vrijeme.